Σκοπός του Ιατρείου είναι η έγκυρη διάγνωση όλου του φάσματος των Ορθοπαιδικών παθήσεων με στόχο την ιδανική θεραπεία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Η λεπτομερής κλινική εξέταση, η καθοδήγηση για τις κατάλληλες παρακλινικές εξετάσεις, σε συνδυασμό με την άρτια επιστημονική κατάρτηση του Ορθοπαιδικού Χειρουργού Τραυματολόγου Ηλιάδη Φ. Δημήτρη εγγυώνται  προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο ιατρός θέτοντας οριστικά τη διάγνωση θα εξηγήσει αναλυτικά τη φύση του προβλήματος αλλά και το είδος της ενδεδειγμένης θεραπείας (συντηρητική ή χειρουργική), όπως και το χρόνο αποθεραπείας που απαιτείται.   Οι επεμβάσεις του ιατρού Ηλιάδη Φ. Δημήτρη πραγματοποιούνται σε Ιδιωτικές Κλινικές της Αθήνας των οποίων οι εγκαταστάσεις και το προσωπικό πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές όπως η Ευρωκλινική Αθηνών, η Βιοκλινική Αθηνών και η Αθηναϊκή κλινική.  Η συνεργασία του ιατρού με έμπειρη ομάδα Φυσικοθεραπευτών, υπό την καθοδήγηση του, διασφαλίζει την ομαλή μετεγχειρητική αποκατάσταση του ασθενούς.

Το Ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή των Αμπελοκήπων και είναι εύκολα προσβάσιμο από τις συγκοινωνίες, συμπεριλαμβανομένου και του μετρό (βρίσκεται στο μέσον της απόστασης από τις στάσεις Πανόρμου και Αμπελοκήπων του μετρό, απέχοντας 5 λεπτά με τα πόδια από την κάθε μία). Πλησίον του Ιατρείου στα 50μ. υπάρχουν πολλοί ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ